×

Имате нужда от помощ ?

Ако все още имате проблеми, моля, уведомете ни, като изпратите имейл до support@rps.bg. Благодарим Ви!

РАБОТНО ВРЕМЕ

Делник: 09:30 ч – 18:00 ч.
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

FORGOT YOUR DETAILS?

Поддръжка на компютърни системи

“Ер Пи Ес“ ЕООД предлага на фирми и частни лица професионална компютърна поддръжка под формата на абонаментни планове или почасово обслужване. Към нас можете да се обърнете за решаване на софтуерни и хардуерни проблеми, проектиране, изграждане и поддръжка на кабелни и безжични мрежи, инсталиране и администриране на сървъри, почистване на вируси и нежелани програми, консултации и продажба на компютърна техника и консумативи.
Знаем, че безпроблемната работа на компютърната техника и софтуер във Вашата организация е изключително важна за постигането на успешни бизнес резултати. Ние от “Ер Пи Ес“ ЕООДимаме за цел да използваме своите знания и опит, за да ви осигурим тази стабилност, поемайки ролята на вашия „системен администратор“. Винаги можете да се свържете с нас, за да поставим началото на едно успешно партньорство.

Всички абонаментни планове за компютърна поддръжка могат да бъдат договаряни съобразно нуждите на клиента, бюджета и работното време. Цената на поддръжката на сървъри се договаря допълнително и зависи от вида на сървъра и функциите които изпълнява. “Ер Пи Ес“ЕООД залага на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с вашите специфични ИТ потребности. Договорът за абонамент с “Ер ПИ ЕС“ ЕООД осигурява дългосрочна нискоструваща сигурност на клиента. Клиентите, използващи абонаментна поддръжка получават приоритетно обслужване, гарантирана помощ, поддръжка и периодична профилактика на своите компютърни мрежи и системи.

За да получите информация за цената на месечния абонамент за IT поддръжка на вашето оборудване, трябва да се свържете с нас.

Основните дейности, обект на договор за абонаментно обслужване  са:

  • Планова софтуерна профилактика
  • Планова хардуерна профилактика
  • Отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми
  • Отдалечен сервиз, посредством софтуерно приложение
  • Грижа за всички използвани от клиента софтуерни продукти и услуги
  • Неограничена от към време консултация за работа с различни софтуерни продукти и услуги
  • Внедряване на решения за архивиране и запазване на информацията, с цел аварийното и възстановяване при нужда
  • Грижа за софтуерно осигуряване и мрежова сигурност
  • Консултантски услуги по лицензионните политики и практики

Пълният набор от предлаганите от нас услуги могат да бъдат извършвани и еднократно, без да имате договор за абонаментно поддържане. В този случай не се обвързваме с договорни отношения и Вие заплащате само стойността на конкретната услуга.
При възникване на проблем обадете ни се и ние ще Ви посетим, ще анализираме причината, ще решим проблема и ще Ви предложим превантивни мерки за в бъдеще.

С навлизането на високоскоростните интернет връзки, глобалната мрежа става удобно средство за предоставяне на все повече качествени услуги. “Ер Пи Ес“ ЕООД ви предлага услугата отдалечена (дистанционна) поддръжка на компютърни системи.  

Услуги Цена
Повикване на адрес и диагностика на проблема (София) 25 лв
 Заплащане на всеки започнат час работа 25 лв
 Инсталация на Windows драйвери 35 лв
 Пакетна инсталация на Windows софтуер 50 лв
 Пакетна услуга за инсталиране на ОС и софтуер (Сървъри)  100 лв
Обновяване на BIOS  20 лв
 Други сервизни услуги  договаряне

Дистанционната компютърна поддръжка представлява компютърна поддръжка на вашия домашен или служебен компютър от разстояние (без да е необходимо физическото присъствие на специалист при вас) по телефон или със софтуер за отдалечен достъп. Той позволява на системния администратор да придобие временен контрол над Вашия компютър и да реши проблема лесно ибързо докато си стоите на стола и не правите нищо. Важно е да се отбележи че се използва софтуер ,който криптира данните между двата компютъра и кодът за достъп. По този начин времето за реакция се свежда до минимум от постъпването на сигнала и проблема се решава изключително бързо, а вие щеможете да наблюдавате всяка наша стъпка.

Нагоре